Skolstart läsåret 2018-2019

Efter en vecka med förberedelser för oss i personalen är vi nu riktigt förväntansfulla för att ta emot barnen på måndag morgon den 20 augusti. Skoldagen börjar 8.20 och slutar 13.30 för alla utom F-klass som första dagen har en kortare dag än vanligt. De går denna dag till 10.30.

Till skillnad mot många andra skolor i Sverige så har rekryteringarna till Deromeskolan inför detta läsår varit mycket lyckade. Vi ligger på en mycket hög andel behörig personal vilket är glädjande bland alla larmrapporter om skolans värld. Det enda lilla smolket i bägaren är att årskurs 2’s nya lärare Amanda Nordström inte kommer loss från sitt gamla arbete förrän den 25 september. Under den första månaden kommer dock Ingvor Krantz som känner klassen väl sedan vårterminen att vikariera för Amanda vilket känns som en mycket bra lösning.

Jag passar på att flagga redan nu för att vi kommer att ha föräldramöte den 10 september klockan 18.00. Mer info om detta kommer.

Flaggar också för det första mötet med lokala skolstyrelsen som kommer att gå av stapeln den 19 september klockan 18.00. Mer info om denna grupps arbete kommer ni att få på föräldramötet.

Ser fram emot det nya läsåret och hoppas på ett gott samarbete mellan er vårdnadshavare och oss på skolan.

Allt gott

Robert Hambre, rektor

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s